Er du kun ute etter en enkel blomsterpakke til bryllupet ditt bestående av det aller nødvendigste, så har du kommet til rett plass. På denne siden kan du bestille vår enkleste pakke Simplicity. Pakken består av en vakker brudebukett skapt i vår hageinspirerte signaturstil, i tillegg til 3 knapphullsblomster som matcher brudebuketten.

Du velger mellom 3 ulike former på selve buketten når du bestiller; rund, asymmetrisk eller dråpeformet. Du kan også velge mellom hyssing og vanlig silkebånd til buketten kostnadsfritt, eller velge mer eksklusive materialer som blonder eller håndrevet silkestoff til et lite påslag i pris. Scroller du helt ned på denne siden kan du se bilder av de ulike båndmaterialene.

Når du har bestilt og betalt gjennom denne siden, vil vi kontakte deg for å få tilsendt 1-3 bilder som viser oss hva slags bukett du ønsker med tanke på farger og stil. Disse bildene vil vi bruke som inspirasjon når vi så lager buketten din. Blomstene hentes hos oss på Frogner i Oslo på bryllupsdagen.

Rund og hageinspirert brudebukett
from 4,000.00

Hovedsakelig rund brudebukett laget i Rosehagens hageinspirerte signaturstil.

Bånd:
Bestill
Asymmetrisk hageinspirert brudebukett
from 4,000.00

Brudebukett laget i asymmetrisk form og i Rosehagens hageinspirerte signaturstil.

Bånd:
Bestill
Dråpeformet hageinspirert brudebukett
from 4,000.00

Dråpeformet brudebukett laget i Rosehagens hageinspirerte signaturstil.

Bånd:
Bestill

Bånd til brudebuketten