Din bryllupsmesse: grand hotel oslo februar 2017

I år var vi så heldige at vi fikk være utvalgt blomsterleverandør til Norges vakreste bryllupsmesse, nemlig Din Bryllupsmesse som blir avholdt årlig på vinteren på ærverdige Grand Hotel i Oslo. Det var utrolig gøy å få være med og stille ut på messen, men vi skal ikke lyve - det var utrolig mye jobb og litt slitsom også, spesielt for en liten bedrift som oss.

Vi fikk også komme opp på scenen og bli intervjuet av selveste Mona Grudt, som en av bedriftene messen ønsket å trekke frem og gi litt ekstra oppmerksomhet. Det var vi både nervøs og glad for, men mest er vi takknemlige for at vi fikk spre budskapet vårt på en så fin måte til alle som deltok. Best av alt var allikevel alle de fine samtalene vi fikk ha med kommende brudepar om deres ønsker og visjoner når det gjelder blomster til deres bryllupsdag.

Vi fikk også i oppdrag av Leila Hafzi å lage englevinger til hennes brudekjolevisning. Dette hadde vi ikke gjort før, men tok det som en artig utfordring, og vi må si at vi var ganske fornøyde med resultatet. Det øyeblikket da vakre Idun Daae Alstad kom inn på runwayen, med fin musikk i den fantastiske Rococo salen og vingene flagrende etter seg - ja det var helt magisk.

Under her ser dere et knippe av bildene vi tok selv. Vi har også vært så heldig å fått lov til å bruke noen av bildene som messens flinke fotograf Siw Pessar har tatt, disse kan du se lenger ned på siden.