Blomsterpakker til bryllup

På denne siden har vi satt sammen noen bryllupspakker for å gi en indikasjon på en bryllupsbestilling. Vi opplever at kundene våre (naturligvis) er ganske nysgjerrige på pris og innhold, så vi har forsøkt å gi en indikasjon på innhold og veiledende startpris her.


bordpynt_glass.jpg

Simplicity

Simplicity er pakken for deg som kun trenger det mest nødvendigste. Denne pakken inneholder en brudebukett i Rosehagens signaturstil, og tre matchende knapphullsblomster til brudgom og svigerfedre/forlovere eller andre nære venner. Du bestiller og betaler på nett, og henter blomstene hos oss på bryllupsdagen :)

Fra kr. 4000,-


Resten av pakkene er mer omfattende og krever at vi kommer i kontakt med dere for å sette sammen en passende pakke til akkurat deres bryllup. Innholdet i pakkene under er kun ment som eksempler fra vår side, og brudeparet kan selvsagt sette sammen en egen pakke ved å kombinere ulike produkter og materialer. Vi gjør oppmerksom på at det kan være stor prisforskjell på blomstersorter og de ulike produktene. Vil du komme i kontakt med oss for en uforpliktende samtale og et mer presist tilbud, gjør du det på denne siden:

Du kan også lese mer generelt om oss, se eksempler på vårt brudearbeid i galleriet, eller sjekke ut blomsterguiden vår for en oversikt over populære blomstersorter.


Extraordinary.jpg

Extraordinary

Dette er en god og dekkende pakke som inneholder brudebukett, en brudepikebukett/corsage/ hårpynt, og 3 knappehullsblomster. Brudgommens knappehullsblomst matcher som regel brudebuketten, men skiller seg som oftest ut fra resten av knappehullsblomstene. Resten av knappehullsblomstene brukes for å signalisere andre nære venner/familie.

Pakken inneholder blomster til bordpynt i vaser (kan leies av oss) eller annen type enkel borddekorasjon for opptil ca. 50 gjester. I tillegg pynter vi kirken/vielseslokalet med et par enkle dekorasjoner.

Fra kr. 8000,-


brudebukett_oransje_hvit_hage.jpg

Luxury

Den luksuriøse pakken er en populær pakke som inneholder brudebukett, 3 brudepikebuketter/ corsage/ hårpynt, og 5 knappehullsblomster. Her får man flere produkter som kan brukes av nære venner/ familie, og brukes gjerne for å vise de andre gjestene hvem som står brudeparet ekstra nært. Det kan være en fin måte å vise takknemlighet og omtanke for disse personene.

Pakken inneholder blomster til bordpynt i vaser (kan leies av oss) eller annen type enkel borddekorasjon for opptil ca. 50 gjester. I tillegg pynter vi kirken/vielseslokalet med dekorasjoner i store potter/vaser/på stativ (kan leies av oss), og pynter også noe utvendig (utenfor kirke/ vielsessted)

Fra kr. 12.500,-


IMG_20160914_080051.jpg

American Wedding

Dette er pakken for de som ønsker seg et bryllup som tatt ut av en vakker film. Vi står for all blomsterleveranse, inkludert pynt og dekor både innvendig og utvendig av kirke/vielseslokalet. Pakken gir frihet og ro til brudeparet, som kan slappe helt av og overlate alt blomsterarbeidet til oss profesjonelle. Vi lager en unik og fantastisk blomsteratmosfære som bidrar til en vakker ramme rundt den store dagen.

Eksempelvis kan denne pakken inneholde brudebukett, en hårpakke, 3 brudepikebuketter, 5 corsage og 5 knappehullsblomster. All pynting av lokaler inne og ute, og all leie av arrangementsdekor er selvfølgelig inkludert.

Fra kr. 30.000,-