Rosehagen utvalgt blomsterleverandør på Din Bryllupsmesse

Bilde av  Siw Pessar

Bilde av Siw Pessar

Rosehagen stiller som utvalgt blomsterleverandør på Din Bryllupsmesse på Grand Hotell i Oslo igjen nå i februar 2018.

Har du spørsmål om når og hvordan man bør bestille blomster til bryllupet? Lurer du på hva slags dekorasjoner du bør ha på bordene? Er du usikker på om du bør bestille buketter, kranser eller corsage til forloverne dine? Vil du bare stille de "dumme spørsmålene" før du engang begynner å tenke på blomster til bryllupet? Alt dette og mer kan du får svar på hvis du kommer på Din Bryllupsmesse 11. februar. Eller kanskje vil du bare titte bak fasaden og bildene på sosiale medier og faktisk sette et ansikt på oss i Rosehagen. Uansett, så gleder vi oss til å slå av en blomsterprat og bli kjent med deg også.

Bilde av  Siw Pessar

Bilde av Siw Pessar

Det vil selvfølgelig også være mange andre flinke og relevante utstillere på messen, så planlegger du bryllup kan det være lurt å delta for å bli inspirert og bedre kjent med ulike leverandører. 

Rosehagen_DinBryllupsmesse_siwpessar-2.jpg

Bilde av Siw Pessar