5 blomstertrender til sommerens bryllup

Vi er godt i gang med bryllupsesongen, og tenkte å oppsummere her hva vi ser av hotte blomstertrender denne sommeren - enten du er i gang med dialogen med din blomsterleverandør eller kanskje vil bli inspirert til en DIY, eller bare vil se hva som rører seg der ute.

Blomsterbuer

Å velge riktig blomsterbue kan være like viktig som å velge riktig brudekjole! Skal du ha vielsen ute kan en slik bue være en utrolig vakker ramme rundt dere som brudepar, for det vil være nettopp her mange av de vakreste og mest magiske øyeblikkene vil finne sted. Se bilder av flere blomsterbuer og bli inspirert her.

 

Blomsterpynt av kaker

Fra de enkleste variantene slik som bildet til høyre, til de mer omfattende blomsterdekorasjoner, sikler vi etter å pynte kaker med blomster - det blir så utrolig vakkert. De minimalistiske kakene danner et perfekt lerret som bakgrunn for litt blomsterdekor. Vil du se flere bilder og bli inspirert, kan du søke på disse ordene sammen på Pinterest: Wedding Cake Real Flower Decoration.

Bilde av Melissa Marshall fra Junebugweddings

Bilde av Melissa Marshall fra Junebugweddings

Bilde av @whiskersandwillow fra Instagram

Bilde av @whiskersandwillow fra Instagram

 

Asymmetriske og hageinspirerte buketter

Frie, organiske, løse, hageinspirerte, asymmetriske, romantiske, bohemske - det finnes veldig mange adjektiv som beskriver denne varianten av brudebuketter. I Rosehagen har vi spesialisert oss på slike buketter og elsker utfordringen med å lage en bukett som bryter med det tradisjonelle og ikke er helt rund. 

Bilde av @amandanippoldt fra Instagram

Bilde av @amandanippoldt fra Instagram

 

Høye centerpiece dekorasjoner

Det er ikke mange ting som kan skape like stor wow-faktor under middagen som høye centerpiece dekorasjoner. Fra mer grønne naturlige varianter, til de mer blomstertette og fargerike, er dette en fantastisk vakker måte å pynte bryllupslokalet på. Det kan bli litt kostbart - men kan det bli finere enn dette? Se et knippe av våre favoritter på Pinterest her.

Bilde av Samantha Jay Photography fra Ruffled Blog

Bilde av Samantha Jay Photography fra Ruffled Blog

Bilde fra BridesMagazineUK

Bilde fra BridesMagazineUK

Mye grønt og girlanderdekorasjoner

Den grønne trenden fortsetter - en trend vi i Rosehagen elsker. Det er ikke mye som kan slå et bryllupslokale fylt til randen av grønne elementer, det være seg bord dekorert med mer tradisjonelle girlandere, eller de utallig kreative grønne tak- og veggdekorasjonene. 

Bilde av The Edges Wedding Photography fra ModWedding

Bilde av The Edges Wedding Photography fra ModWedding

Bilde av Mint Photography fra StyleMePretty

Bilde av Mint Photography fra StyleMePretty

Det er fortsatt ikke for sent å bestille blomster av oss til ditt bryllup i sommer - fyll ut skjemaet vårt her for å få et uforpliktende tilbud. Vi er også i gang med booking av bryllup i 2018, så ikke nøl med å kontakte oss om du planlegger bryllup til neste år. God sommer!