Blomsterbue til bryllup: Hortensia og roser

Blomsterbuer har blitt veldig populære til bryllup, spesielt som bakteppe for både utendørs og innendørs vielser. Det skaper en vakker ramme rundt brudeparet under vielsen, i tillegg til å være et vakkert motiv i bryllupsbildene. Vi har tidligere skrevet om den naturlige blomsterbuen vi lagde helt fra scratch, både ramme og dekor, med kun det naturen har å gi oss.

For noen uker siden dekorerte vi et større bryllup på Strand Restaurant, og planen var egentlig å pynte til den nydelige paviljongen de har utenfor restauranten til vielsen. På grunn av plutselig dårlig vær uken før bryllupet, ble det et par dager før selve dagen hastevedtatt at vielsen også måtte flyttes innendørs. Da måtte vi kaste oss rundt og finne en ny løsning for vielsen. Resultatet ble en vårlig blomsterbue dekorert med hortensia, roser, eføy og annet grønt. Under kan du se steg for steg oppbygging av blomsterbuen.


Blomsterbue2_Rosehagen-2.jpg
Blomsterbue3_Rosehagen-2.jpg

Blomsterbue4_Rosehagen-2.jpg
Blomsterbue5_Rosehagen-2.jpg

Blomsterbue6_Rosehagen-2.jpg
Blomsterbue7_Rosehagen-2.jpg