Snart Morsdag og Valentine's Day

Det nærmer seg morsdag og Valentine's Day. Dette er merkedager hvor det er ekstra fint å gi blomster til de vi er glad i og vie dem litt ekstra oppmerksomhet. Siden vi selv er mor og datter som driver Rosehagen, har vi også et spesielt forhold til denne dagen. Vi er takknemlig for at vi får jobbe sammen om dette fine prosjektet som er Rosehagen. Vi håper dere også ønsker å gjøre stas på alle de fantastiske mødrene der ute ved å bestille en spesielt vakker bukett til disse viktige kvinnene i våre liv. Bestill din morsdagsbukett her.

På Valentine's Day feirer vi kjærligheten, og hva er vel bedre enn å gi din utvalgte en bukett nydelige blomster? Vi har laget noe både for deg som er glad i litt mer viltre og hageinspirerte buketter, men også noe for deg som ønsker en mer klassisk romantisk Valentine's Day bukett. Sjekk ut utvalget her.

Hva venter du på? Bestill din bukett i dag og få det ut av tankene - og gled deg bare til å imponere dine kjære med flotte blomsterbuketter.

Vi leverer i Oslo både på morsdag og Valentine's Day. Husk bare å bestille før fristen onsdag 8.februar slik at vi rekker å kjøpe inn blomster og håndbinde din bukett! Du kan enkelt bestille det du ønsker deg her.