Vi er klare for å ta fatt på et nytt år

Det er alltid litt spesielt å ta fatt på et nytt år. I løpet av romjulen får man tid til å senke skuldrene, og å reflektere over året som har gått. Man lærer forhåpentligvis av feilene som er begått, og lager planer og mål for det nye året.

Vi gleder oss i hvertfall veldig mye til 2017, og tror det blir et veiskille for oss. Vi har mange store planer (store for oss i hvertfall) og gleder oss til å å sette disse ut i livet og forhåpentligvis vokse bedriften vår.

For det første er vi utvalgt blomsterutstiller på Årets Vakreste Bryllupsmesse; nemlig Din Bryllupsmesse på Grand Hotell søndag 5.februar. Enten du skal gifte deg, eller bare vil bli inspirert anbefaler vi deg å stikke innom denne søndagen. Vi tilbyr eksklusive tilbud på blomster på standen vår denne dagen, og gleder oss til å møte nettopp deg. Har du lurt på hvem vi er og hatt lyst til å hilse på oss er dette den rette anledningen! Kjøp billetter her.

Rosehagen på din bryllupsmesse 2017

I år kjører vi også annonse i magasinet Ditt Bryllup som kommer ut i februar 2017. Sjekk oss ut på deres leverandørguide her. Er du forlovet og planlegger bryllup er det masse gode guider, fine bilder og ellers fin inspirasjon til bryllupsplanleggingen i dette bladet.

Ellers gleder vi oss selvfølgelig til å levere blomster på bryllupene til våre fantastiske bruder nå i 2017. Vi drømmer oss bort i alle de vakre blomstene og bladene vi kommer til å både bestille og sanke i naturen til bryllupene.

Og ikke minst, vi gleder oss til å komme i kontakt med dere nye vordende bruder som vurderer oss som leverandør. Lyst til å få et uforpliktende tilbud av oss? Fyll ut bryllupsskjemaet vår her. Kom igjen, vi biter ikke ;)