Rosehagen utvalgt blomsterleverandør på Din Bryllupsmesse

Bilde av  Siw Pessar

Bilde av Siw Pessar

Rosehagen stiller som utvalgt blomsterleverandør på Din Bryllupsmesse på Grand Hotell i Oslo igjen nå i februar 2018.

Har du spørsmål om når og hvordan man bør bestille blomster til bryllupet? Lurer du på hva slags dekorasjoner du bør ha på bordene? Er du usikker på om du bør bestille buketter, kranser eller corsage til forloverne dine? Vil du bare stille de "dumme spørsmålene" før du engang begynner å tenke på blomster til bryllupet? Alt dette og mer kan du får svar på hvis du kommer på Din Bryllupsmesse 11. februar. Eller kanskje vil du bare titte bak fasaden og bildene på sosiale medier og faktisk sette et ansikt på oss i Rosehagen. Uansett, så gleder vi oss til å slå av en blomsterprat og bli kjent med deg også.

Bilde av  Siw Pessar

Bilde av Siw Pessar

Det vil selvfølgelig også være mange andre flinke og relevante utstillere på messen, så planlegger du bryllup kan det være lurt å delta for å bli inspirert og bedre kjent med ulike leverandører. 

Rosehagen_DinBryllupsmesse_siwpessar-2.jpg

Bilde av Siw Pessar

En oppsummering av våre blomsterbuer

Vi er utrolig glad i å lage blomsterbuer og blomsterportaler til bryllup, for vi mener det blir en så fin ramme rundt vielsen og hele bryllupsdagen. Det som er så spennende med blomsterbuer, er at det er så utrolig mange ulike måter å gjøre det på, både når det gjelder rammen men også grønt- og blomstermaterialene som festes på. Det går an å få akkurat det uttrykket man vil, slik at det også passer godt inn i omgivelsene. 

Her er et knippe av blomsterbuene og blomsterportalene vi har laget i det siste.

 

Eventyrlig og fyldig blomsterbue i skogen


Romantisk og hageinspirert blomsterportal på Losby Gods


Blomsterbue på fjellheimen

Rosehagen-blomsterbue-sep17-JA-3.jpg
Rosehagen-sep17-JA-4.jpg
Rosehagen-blomsterbue-sep17-JA-1.jpg

Asymmetrisk og romantisk blomsterbue på Strand Restaurant

Blomsterbue9_Rosehagen-2.jpg
Foto Tommy Strømmen

Foto Tommy Strømmen

5 blomstertrender til sommerens bryllup

Vi er godt i gang med bryllupsesongen, og tenkte å oppsummere her hva vi ser av hotte blomstertrender denne sommeren - enten du er i gang med dialogen med din blomsterleverandør eller kanskje vil bli inspirert til en DIY, eller bare vil se hva som rører seg der ute.

Blomsterbuer

Å velge riktig blomsterbue kan være like viktig som å velge riktig brudekjole! Skal du ha vielsen ute kan en slik bue være en utrolig vakker ramme rundt dere som brudepar, for det vil være nettopp her mange av de vakreste og mest magiske øyeblikkene vil finne sted. Se bilder av flere blomsterbuer og bli inspirert her.

 

Blomsterpynt av kaker

Fra de enkleste variantene slik som bildet til høyre, til de mer omfattende blomsterdekorasjoner, sikler vi etter å pynte kaker med blomster - det blir så utrolig vakkert. De minimalistiske kakene danner et perfekt lerret som bakgrunn for litt blomsterdekor. Vil du se flere bilder og bli inspirert, kan du søke på disse ordene sammen på Pinterest: Wedding Cake Real Flower Decoration.

Bilde av Melissa Marshall fra Junebugweddings

Bilde av Melissa Marshall fra Junebugweddings

Bilde av @whiskersandwillow fra Instagram

Bilde av @whiskersandwillow fra Instagram

 

Asymmetriske og hageinspirerte buketter

Frie, organiske, løse, hageinspirerte, asymmetriske, romantiske, bohemske - det finnes veldig mange adjektiv som beskriver denne varianten av brudebuketter. I Rosehagen har vi spesialisert oss på slike buketter og elsker utfordringen med å lage en bukett som bryter med det tradisjonelle og ikke er helt rund. 

Bilde av @amandanippoldt fra Instagram

Bilde av @amandanippoldt fra Instagram

 

Høye centerpiece dekorasjoner

Det er ikke mange ting som kan skape like stor wow-faktor under middagen som høye centerpiece dekorasjoner. Fra mer grønne naturlige varianter, til de mer blomstertette og fargerike, er dette en fantastisk vakker måte å pynte bryllupslokalet på. Det kan bli litt kostbart - men kan det bli finere enn dette? Se et knippe av våre favoritter på Pinterest her.

Bilde av Samantha Jay Photography fra Ruffled Blog

Bilde av Samantha Jay Photography fra Ruffled Blog

Bilde fra BridesMagazineUK

Bilde fra BridesMagazineUK

Mye grønt og girlanderdekorasjoner

Den grønne trenden fortsetter - en trend vi i Rosehagen elsker. Det er ikke mye som kan slå et bryllupslokale fylt til randen av grønne elementer, det være seg bord dekorert med mer tradisjonelle girlandere, eller de utallig kreative grønne tak- og veggdekorasjonene. 

Bilde av The Edges Wedding Photography fra ModWedding

Bilde av The Edges Wedding Photography fra ModWedding

Bilde av Mint Photography fra StyleMePretty

Bilde av Mint Photography fra StyleMePretty

Det er fortsatt ikke for sent å bestille blomster av oss til ditt bryllup i sommer - fyll ut skjemaet vårt her for å få et uforpliktende tilbud. Vi er også i gang med booking av bryllup i 2018, så ikke nøl med å kontakte oss om du planlegger bryllup til neste år. God sommer!

Blomsterbue til bryllup: Hortensia og roser

Blomsterbuer har blitt veldig populære til bryllup, spesielt som bakteppe for både utendørs og innendørs vielser. Det skaper en vakker ramme rundt brudeparet under vielsen, i tillegg til å være et vakkert motiv i bryllupsbildene. Vi har tidligere skrevet om den naturlige blomsterbuen vi lagde helt fra scratch, både ramme og dekor, med kun det naturen har å gi oss.

For noen uker siden dekorerte vi et større bryllup på Strand Restaurant, og planen var egentlig å pynte til den nydelige paviljongen de har utenfor restauranten til vielsen. På grunn av plutselig dårlig vær uken før bryllupet, ble det et par dager før selve dagen hastevedtatt at vielsen også måtte flyttes innendørs. Da måtte vi kaste oss rundt og finne en ny løsning for vielsen. Resultatet ble en vårlig blomsterbue dekorert med hortensia, roser, eføy og annet grønt. Under kan du se steg for steg oppbygging av blomsterbuen.


Blomsterbue2_Rosehagen-2.jpg
Blomsterbue3_Rosehagen-2.jpg

Blomsterbue4_Rosehagen-2.jpg
Blomsterbue5_Rosehagen-2.jpg

Blomsterbue6_Rosehagen-2.jpg
Blomsterbue7_Rosehagen-2.jpg