Vi er utrolig glade for at vi valgte Rosehagen som leverandør av blomstene til bryllupet vårt. De er proffe, fantastisk dyktige og leverte nydelige buketter og dekorasjoner - det ble enda finere enn jeg kunne drømt om! Dere gjorde hele jobben for oss, slik at vi kunne fokusere på andre ting. Utrolig bra levert og verdt hver eneste krone!
Anbefales på det varmeste. Tusen takk!
— Annette og Emil

Terningkast:

Bryllupspakke og tilbud: 6

Oppfølging frem mot bryllupet: 6

Leveranse og oppsett: 6

Vår alles kjære Annette Haga (Nettenestea) skulle gifte seg med sin utvalgte Emil i august 2017, og kontaktet oss på våren for å se om vi kunne være behjelpelige med blomster til bryllupet deres. De skulle ha et storslått drømmebryllup på Losby, og blomster skulle gjennomsyre bryllupsdagen. Annette valgte en vakker fargepalett i ferskentoner og ønsket seg en naturlig, romantisk og hageinspirert stil på blomstene - nettopp den stilen som vi er så glad i.

Til vielsen pyntet vi opp en blomsterportal som skapte en fin ramme rundt denne viktige begivenheten. I tillegg pyntet vi stolradene med både blomster og grønt, samt at vi strødde blomsterkonfetti langs midtgangen som Annette skulle komme gående nedover med sin far mot sin kjære Emil. 

Festlokalet og gjestebordene ble pyntet opp med høye centerpieces, noe som virkelig gav wow-følelsen når man kom inn i den storslåtte Meyersalen på Losby. Hovedbordet fikk en frodig girlander, som sammen med brudebuketten spredte god blomsterduft og gav følelsen av å være ute i blomsterhagen.

Fotograf Mattias Bergdal